assertiviteitstraining


Assertiviteitstraining voor volwassenen Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Thuiszorg / Wijkzorg / Vitras biedt: / Cursussen / Assertiviteitstraining voor volwassenen Assertiviteitstraining voor volwassenen. In de training oefen je, aan de hand van eigen ervaringen, met andere communicatie en ander gedrag. Je persoonlijk leerdoel vormt de leidraad in deze training.
Assertiviteit: vergroot je zelfvertrouwen Schouten Nelissen.
En ik ben niet meer zo bezig met wat anderen van me vinden, ben ook minder snel uit het veld geslagen. Assertiviteitstraining bewezen effectief. De assertiviteitstraining is al jaren onze meest gevolgde training, mét wetenschappelijk meetbaar resultaat. Onze top 5 trainingen.
Assertiviteitstraining / Training Assertiviteit / Cursus Assertiviteit / Training Assertieve Vaardigheden van IDEE Haarlem.
Het eenvoudigst doe je dat in een groep, samen met anderen die met gelijksoortige problemen worstelen. In onze assertiviteitstraining, een persoonlijk ontwikkeltraject in een groep. De assertiviteitstraining is ontwikkeld voor diegenen die moeite hebben zich op hun werk en/of in relaties assertief te uiten of grenzen te stellen, of die zich in hun gedrag afhankelijk opstellen.
Assertief Dé 1 assertiviteitstraining van Nederland.
Op het werk maar ook thuis. Met onze assertiviteitstraining breng je jouw assertiviteit naar een hoger niveau en bereik je meer in minder tijd. Volg Nederlands best beoordeelde assertiviteitstraining en leer assertief en constructief op te treden in het dagelijks leven.
Psychologenpraktijk De Vaart Assertiviteitstraining.
Wij verzorgen in september van dit jaar weer een assertiviteitstraining. U kunt zich hiervoor aanmelden via contact. De Assertiviteitstraining is bedoeld voor mensen die het moeilijk vinden om in de omgang met anderen te reageren zoals ze eigenlijk graag zouden willen.
Assertiviteitstraining.
Robert Haringsma verzorgt binnen het Instituut voor Positieve Psychologie de training Positieve Assertiviteit. Hij is trainer en coach met een ruime ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Aan de VU deed hij onderzoek naar deze assertiviteitstraining en de training Optimaal Zelfvertrouwen.
Assertiviteit trainingen GITP.
Word assertief en vergroot uw zelfvertrouwen met een assertiviteitstraining. Wilt u assertiever worden zonder het belang van ander uit het oog te verliezen? In een assertiviteitstraining van GITP vergroot u uw zelfvertrouwen en leert u zelfbewust communiceren. U zegt wat u had willen zeggen, met behoud van uw authenticiteit en sensitiviteit.
Assertiviteitstraining Lumens.
Deelnemers moeten bereid en in staat zijn om te werken aan leerdoelen in een groep en om ervaringen uit te wisselen met anderen. Ze dienen alle drie de dagen aanwezig te zijn. De trainingen in Sint Oedenrode zijn bedoeld voor inwoners uit Sint Oedenrode, Son, Oirschot en Best.
Assertiviteit: De training is een openbaring! MindTuning.
De vaardigheden die je tijdens de assertiviteitstraining, die is ontwikkeld door Pieter Frijters, leert hebben levenslang invloed op je functioneren in teams, als ouder en als leider. De assertiviteits-gereedschappen die je krijgt aangereikt, zijn gebaseerd op ruim een kwart eeuw ervaring.

Contacteer ons

zekerheid engels
avondschool frans
cursus telefoneren
training en coaching
taalopleiding frans
verkoopsysteem
wat is gastvrijheid
telefonische acquisitie voorbeeld
verkooptechnieken
belscript maken
xl10