gastvrijheid in de zorg


Home Dag van de Gastvrijheid.
De Dag van de Gastvrijheid vindt plaats op 17 November 2016 in het Beatrixtheater te Utrecht. De Dag van de Gastvrijheid is dé plek waar alle professionals op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg elkaar ontmoeten.
Gastvrijheid in de zorg.
Gastvrijheidsbeleving is belangrijk, vooral in de zorg branche. Directies en MTs in de zorg kennen de waarde van gastvrijheid. Er wordt tijdens overleggen veel tijd besteed aan hoe gastvrij gedrag er binnen de eigen organisatie uit moet zien. En het mooie is, eigenlijk kunnen de medewerkers dat veel beter zelf bedenken.
Stellingenkaart Gastvrijheid In voor zorg!
Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg. Gepubliceerd op: 9 februari 2012 Laatst gewijzigd op: 31 mei 2012. Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter. Download pdf-versie van deze pagina. Wil je als zorgmanager of teamleider met uw medewerkers van start met het onderwerp gastvrijheid? De Stellingenkaart Gastvrijheid is daar een mooi hulpmiddel bij.
Voeding in de Zorg Gastvrijheid.
Gastvrijheid is een prachtig onderwerp, vindt Nico Ooster van Argos Zorggroep. Maar het is ook een moeilijk begrip, omdat het ze veelomvattend is. Om uit te leggen wat hij verstaat onder gastvrijheid geeft hij 7 praktische tips. De rol van een kok in de zorg.
echte gastvrijheid in de zorg Zorginstellingen oktober 2016.
Wel is er een vast patroon te herkennen. Binnen dat patroon valt echte gastvrijhe Ruim tien jaar geleden was gastvrijheid in de zorg een non-issue, vandaag is elke zorgorganisatie zich bewust van gastvrijheid. Tegelijkertijd weet iedereen dat gastvrijheid een kwetsbaar thema is dat veel energie geeft, maar ook kost.
Dag van de Gastvrijheid in teken van kwaliteit in de zorg.
Kwaliteit in de zorg is een onderwerp dat volop in de belangstelling staat van politiek, samenleving en uiteraard de zorg zelf. Reden genoeg voor u om niets te missen van de laatste ontwikkelingen. De Dag van de Gastvrijheid 2017 staat volledig in het teken van kwaliteit.
Training Gastvrijheid in de Ouderenzorg Letsgoactive.
TRAINING GASTVRIJHEID IN DE OUDERENZORG. Hoe kun je oprecht verbinding maken en daarmee de ervaring van de ander overtreffen? Hospitality is waar het allemaal om draait. We gaan aan de slag met aandacht geven en ècht verbinding maken met bewoners of cliënten. Dit doen we onder andere met behulp van de 7 principes van Givability, kunst van het geven en ons bekende Helpen-Principe: datgene te doen in communicatie en aandacht waardoor je de verwachtingen overtreft. Bijvoorbeeld met een goed of mooi advies, een goede uitleg, door behulpzaam te zijn of net dat beetje extra. De training is er voor iedereen die werkzaam is in de Ouderenzorg of aanverwante zorginstellingen. Van Zorg tot Facilitaire dienstverlening.
Hospitality in de zorg: laat patiënten meedenken Welkom bij Welkom.
12 januari 2017. Gastvrijheid in de zorg is een hot item. In het St. Antonius Ziekenhuis dachten we dat we wel wisten wat onze patiënten belangrijk vonden als het om gastvrijheid ging, zegt afdelingshoofd Services Wenny Braam. Het ziekenhuis rekende af met deze cultuur en werd in 2016 uitgeroepen tot meest patiëntgerichte ziekenhuis. Wat is gastvrijheid?
De Efteling-ervaring: zo werkt gastvrijheid in de gezondheidszorg.
Tijdens de VvAA thema-avond Gastvrijheid in de zorg op 13 oktober 2015 deelden de Efteling en het Slingeland Ziekenhuis meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van 2014 hun ervaringen en visie op gastvrijheid met zon 180 deelnemers. De Efteling is ambitieus als het gaat om klantenwaardering.

Contacteer ons

gastvrijheid in de zorg
in company
commerciele training
zakelijk telefoneren
verkoper buitendienst
sales training
sales cursus
or training
commerciele binnendienst
training commerciele vaardigheden
uitgebreid engels