or training


Buro Klaverdijk Trainingen voor ondernemingsraden Buro Klaverdijk.
Buro Klaverdijk biedt OR trainingen die antwoord geven op deze en vele andere vragen over OR taken, OR vaardigheden en OR bevoegdheden. Of het nu gaat om het opstarten van een ondernemingsraad of ingewikkelde juridische of bedrijfskundige vraagstukken: wij helpen u graag op weg naar een daadkrachtige OR.
OR Training: Financieel beleid en de jaarrekening Opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
Zoek in artikelen. OR Training: Financieel beleid en de jaarrekening. OR Training: Financieel beleid en de jaarrekening. De ondernemingsraad OR heeft informatierecht zoals beschreven staat in artikel 31 van de Wet op de Ondernemingsraden. Hierin staat ook dat de werkgever de jaarrekening verstrekt aan de ondernemingsraad.
OR Training en cursus Schateiland.
OR-training Competentie-ontwikkeling van de OR. OR-cursus Vernieuwing van de medezeggenschap. OR-training Samenwerken aan een reorganisatie. Maatwerk OR trainingen en OR cursussen. OR-Basiscursus WOR stoomcursus halve dag. OR-Basiscursus WOR Help, ik zit in de OR! OR-training Leiding geven aan de OR training Dagelijks Bestuur.
Training medezeggenschap OR training IMK Opleidingen.
Training Effectief leidinggeven aan de OR. Professioneler en slagvaardiger met uw OR aan de slag. IMK Opleidingen Henry Dunantweg 28 2402 NR Alphen aan den Rijn. Training Effectief leidinggeven aan de OR. Een fijne informatieve training met uitgebreid de mogelijkheid om ook aan mijn eigen vragen toe te komen.
OR Training Basis cursus: Aan de slag in de OR SBI Formaat.
Lees ervaringen over SBI Formaat's' training Basiscursus OR: aan de slag in de OR WOR op Springest. Op deze training ontvangt u o.a. het boek Aan de slag in de OR: wegwijs in de wereld van de ondernemingsraad en het boekje Wet op de ondernemingsraden.
OR-training voor ondernemers MKB Cursus en Training.
Voorbereiden van en oefenen in een simulatie, waarbij een overlegvergadering wordt nagebootst. De relatie van de directie met de OR en haar achterban. Deze training is bestemd voor directeuren en ondernemers in het midden en kleinbedrijf en anderen die namens een bedrijf of organisatie gaan overleggen of onderhandelen met een Ondernemingsraad of Personeelsvertegenwoordiging. MKB Cursus Training verzorgt deze training desgewenst ook voor groepen.
OR-training Training voor uw ondernemingsraad RMVO.
Training voor uw ondernemingsraad. Uw ondernemingsraad wil in een OR-training ingaan op onderwerpen die spelen binnen uw organisatie. Een maatwerktraining is dan de meest geschikte optie. U gaat doelgericht aan de slag met relevante vraagstukken uit uw praktijk. Onze trainers helpen u graag met de ontwikkeling van uw OR!
OR Training: Arbeidsvoorwaarden Opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
OR Training: Arbeidsvoorwaarden. Deze 1-daagse training is erop gericht om de leden van de ondernemingsraad OR meer inzicht te geven in het huidige arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheden die er zijn om de huidige arbeidsvoorwaarden en bijbehorende regelingen te wijzigen. Inhoud van de OR Training.
Odyssee OR training OR trainingen.
Pensioen in Zicht. Pensioen in Zicht. Wanneer u geïnteresseerd bent in een OR training zijn wij van Odyssee u graag van dienst. Wij kijken bij een OR training niet enkel naar de ontwikkelingsprocessen van uw bedrijf, maar juist ook naar de ontwikkelingsprocessen van uw personeel!

Contacteer ons

gastvrijheid in de zorg
in company
commerciele training
zakelijk telefoneren
verkoper buitendienst
sales training
sales cursus
or training
commerciele binnendienst
training commerciele vaardigheden
uitgebreid engels