verkoper buitendienst


Verkoper buitendienst CONTEQ.
Selecteer een pagina. Wij zijn op zoek naar iemand die wil bijdragen aan de groei en het verder optimaliseren van de verkoop buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten bij bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten.
Pets, your lifestyle. Werken bij Verkoper buitendienst Nederland Happy-House, Pets your LifeStyle.
In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een.: Verkoper buitendienst Nederland 40 uur. Binnen Nederland bestaat dit afzetkanaal grotendeels uit tuincentra en dierenspeciaalzaken. Als verkoper buitendienst heb je bij ons een uitdagende en zelfstandige baan en ben je omzet verantwoordelijk voor het toegewezen verkooprayon.
Verkoper buitendienst in Zoetermeer.
Zodra jij deze functie succesvol bekleed is er de mogelijkheid om door te groeien naar teamleider, waarbij je een team van 4 buitendienst verkopers onder je hebt. Of senior verkoper waarbij je jezelf kan ontwikkelen in de B2B markt. Binnen dit bedrijf zijn er volop kansen!
Vacature: Verkoper buitendienst in AMSTERDAM 40 uur.
Je komt te werken binnen een ambitieuze en snelgroeiende organisatie die jou de kans biedt mee te gaan in de groei en je zelf verder te ontwikkelen. Voor hen zijn wij op zoek naar een verkoper buitendienst om deze dienst bij bedrijven onder de aandacht te brengen.
Internationaal Verkoper Buitendienst-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Je speelt de leads door naar de buitendienst. Voor de vacature als Technisch Verkoper Harderwijk Installatie ga je het volgende doen. Gesponsord vacature opslaan. Junior verkoper buitendienst Duitstalig. Verisure Securitas Direct Nederland. Zowel nationaal als internationaal hebben wij diverse doorgroeimogelijkheden.
3 Verkoper Buitendienst vacatures in Ijsselstein Adzuna.
Verkoper Buitendienst vacatures in Ijsselstein. 3 Verkoper Buitendienst vacatures in Ijsselstein. Gerelateerde zoekopdrachten: marketing, sales, accountmanager, winkel, verkoper, buitendienst, frans, medewerker verkoop, binnendienst medewerker, relatiebeheer meer. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email.: uw.email@domein.nl Job alert aanmaken.
Vacature Verkoper buitendienst Verpakkingen AV Werving Selectie.
Het is een informele organisatie waarbij veel eigen initiatief wordt verwacht. Als verkoper in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten op zakelijk niveau. Je helpt klanten met de indeling, logistiek en de aankoop op het vlak van verpakkingen.
Verkoper.
Goede pre sales zorgt ervoor dat de verkoper buitendienst optimaal in stelling wordt gebracht en geen kansloze missies onderneemt. Het voeren van een verkoopgesprek. Een van de belangrijkste vaardigheden van een goede verkoper meestal een verkoper van de buitendienst is het stellen van de juiste vragen.
vacature Verkoper Buitendienst Banenrijklimburg.
Zoekt ervaren verkoper buitendienst voor Zuid-Nederland en Vlaanderen. Ben jij een geboren verkoper? Heb je affiniteit met retail? Weet jij klanten te overtuigen en is jouw dag pas goed bij een mooie verkoop? Solliciteer dan en versterk ons sales team als verkoper buitendienst.

Contacteer ons

gastvrijheid in de zorg
in company
commerciele training
zakelijk telefoneren
verkoper buitendienst
sales training
sales cursus
or training
commerciele binnendienst
training commerciele vaardigheden
uitgebreid engels