cursus telefonische verkoop


Telefonische verkoop FocusXL.
Hoe pakken we onze cursus Telefonische verkoop aan? Onze deelnemers benadrukken vaak dat ze vooral baat hebben bij de aanpak en ondersteuning van onze cursus Telefonische verkoop. We zorgen ervoor dat de training Telefonische verkoop aansluit op jouw situatie, je niveau en ervaring.
Training Telefonische Acquisitie en Verkoop.
Open training én in company. Onze Training Telefonische Acquisitie kun je volgen als open training, op een van onze trainingslocaties. Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid om deze Training Telefonische Acquisitie te organiseren als een speciaal op jouw bedrijf toegespitste in company training.
Training telefonische verkoop UNETO-VNI.
Training telefonische verkoop. Wil je je telefonische verkoop en acquisitievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Is je aanpak origineel en klantgericht? Ben je sterk in echt contact maken en prikkelende vragen te stellen? Deze 2-daagse training geeft veel nuttige suggesties, tips, aanbevelingen én praktijkvoorbeelden die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse acquisitiewerkzaamheden en relatiebeheer.
Telefonische Incasso Credit Management Instituut.
Omgaan met en weerstand bieden aan lastige debiteuren en debiteurensmoezen. In de praktijk oefenen van het geleerde gesimuleerde cases. Opfrisdag Telefonische Incasso Telefonische Incasso Gevorderd Debiteurenbeheer Leergang Incasso Specialist Leergang Credit Control Specialist. Prijs: 99500, excl. Groepsomvang: maximaal 12 deelnemers.
Telefonische Verkoop en Acquisitie ICM Opleidingen Trainingen.
Aan de hand van cases maakt u de koppeling met uw eigen werksituatie. Deze leerzame en interactieve training wordt verzorgd door een professionele trainer op het gebied van telefonische verkoop en acquisitie. De training wordt afgesloten met het opstellen van een persoonlijk actieplan. Heeft u de gehele training gevolgd, dan ontvangt u het ICM-certificaat. Benieuwd wanneer u deze cursus kunt volgen?
Training Telefonische Acquisitie: meer klanten nodig?
Training verkoop binnendienst. Training verkoop buitendienst. Training verkoopteam coachen. Training klantvriendelijkheid in de winkel. Training verkoopgesprek in de winkel. Training bijverkopen in de winkel. Training leidinggeven in de winkel. Training telefonische acquisitie. De training telefonische acquisitie levert u meer klanten op.
SalesTopics Telefonische acquisitie, Training telefonische acquisitie, Cursus telefonische acquisitie.
Breekt bij jou het angstzweet uit bij de gedachte aan telefonische acquisitie? SalesTopics heeft een succesvolle cursus telefonische acquisitie ontwikkeld om je van deze angst af te helpen. Deze training telefonische acquisitie helpt je om doelgericht nieuwe klanten of nieuwe relaties binnen te halen.
Telefonische acquisitie Verkooptrainingen Kenneth Smit.
Tijdens de ééndaagse training Telefonische Acquisitie leer je hoe je contactbezwaren omzeilt en hoe je makkelijker tot een afspraak komt. De combinatie van rollenspelen, praktijkcases en theorie staan borg voor een training met onmiddellijke toepassingsmogelijkheden in de praktijk. In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde.:
Verkooptraining open en maatwerk ISA Training.
Onze visie op verkoop. ISA heeft een eigen visie op sales. De commerciële medewerker die vanuit persoonlijke kracht de klant raakt, boekt samen met de klant de meeste en de meest duurzame resultaten. De sleutel: waarde toevoegen in elke stap van het sales proces!

Contacteer ons

cursus hospitality
cursus telefonische verkoop
verkooptrainer
leren telefoneren
betekenis kenneth
training en adviesbureau
zodat frans
incompagny
accountmanager betekenis
commerciele trainingen
kenneth smit commerciele vaardigheden
verkooptips