cursus accountmanager


Opleiding Accountmanagement A IMK Opleidingen.
Opleidingsduur 2 dagen. Training De vakman als accountmanager. Opleidingsduur 2 dagen. Training Proactief en klantgericht bellen. Opleidingsduur 2 dagen. Maatwerk training Meer commercieel resultaat met DISC. Opleidingsduur 2 dagen. Beoordeling Nog niet beoordeeld. Prijs Prijs op aanvraag. Bekijk alle Training Klantgerichtheid Sales opleidingen en trainingen. Avondopleiding 16 avonden van 19.00 22.00 uur of dagopleiding van 8 dagen 10.00 17.00 uur. Klik op de startdatum om de vervolgdata en locatie te tonen. R'DAM' CAPELLE AD IJSSEL. R'DAM' CAPELLE AD IJSSEL. Uw investering Het all-in tarief per deelnemer bedraagt 2.250., Tariefsopbouw: lesgeld 1.300, / lespakket 200, / locatiekosten 400., 17 dagdelen/examenkosten 350, 2x online examen bij Nipex. Alle bedragen zijn exclusief btw. Na inschrijving ontvangt u de factuur per e-mail. Plaatsing geschiedt op volgorde van betaling. De factuur dient uiterlijk 30 dagen vóór aanvang van de training, cursus of opleiding te zijn voldaan.
Junior accountmanager Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Junior accountmanager GRONINGEN. GRONINGEN, BOL, Niveau 4 Junior accountmanager. Locatie: Boumaboulevard 573. Als junior accountmanager onderhoud je het contact met klanten, haal je nieuwe klanten binnen en spreek je scherpe prijzen af. Ook let je op of klanten andere of nieuwe wensen hebben.
Cursus Accountmanager De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Zo kan ook jij de perfecte accountmanager worden! Wat kun je met deze cursus Accountmanager? Wat kun je doen met de opleiding accountmanager? De thuisstudie accountmanager biedt vele mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Met de opleiding accountmanager leer je namelijk alle geheimen van succesvol verkopen.
Strategisch Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Van de beste en meest ervaren trainers van Nederland leert u hoe u effectief handelt en meer verkoopt. Na afloop heeft u meer zicht op de kritische succesfactoren van uw functie als accountmanager. Deze training is bedoeld voor accountmanagers, relatiebeheerders en andere commercieel verantwoordelijken.
NIMA Sales B Accountmanager ICM Opleidingen Trainingen.
De opleiding NIMA Sales B Accountmanager bij ICM biedt u de mogelijkheid om het officiële NIMA diploma te behalen.: NIMA Sales B Accountmanager diploma. Na afloop van de opleiding heeft u bij ICM de mogelijkheid uw plan te presenteren aan een inhoudsdeskundige.
Post-Hbo Zelfstudie Sales Opleiding Accountmanager Senior Sales Leadership Academy.
Het succesvol afronden van dit Certified Professional Salesperson-programma zal jou als Accountmanager de internationaal erkende registertitel/sales certificering SCPS opleveren. Een titel die laat zien aan werkgevers, klanten, prospects en anderen dat jij een echte professional bent en jouw werkwijze zich conformeert aan een door jou getekende internationale Code of Ethics van de SMEI.
Cursus Sales en accountmanager, leer de basis NHA.
In ongeveer twee maanden tijd leer je tijdens de korte cursus Sales en Accountmanagement wat er nodig is om als sales en of accountmanager aan de slag te gaan. De cursus is bij uitstek geschikt voor aanstaande managers die kennis willen opfrissen of verder willen met accountmanagement op HBO-niveau.
Training accountmanager/casemanager Wabo. Training accountmanager/casemanager Wabo.
De training is erop gericht de deelnemers zich de essentiële vaardigheden eigen te laten maken die nodig zijn om de functie van accountmanager of casemanager Wabo succesvol te kunnen uitvoeren. Het materiaal bestaat uit een cursusmap. 19 en 26 april 2018. 3 en 10 oktober 2018. 995, vrij van btw en inclusief alle kosten zoals accommodatie, lunch en lesmateriaal. Bewijs van deelname. Enkele weken na afloop van een cursus of training ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.
Opleiding tot accountmanager.
Een accountmanager van een verzekeringsbedrijf zal bijvoorbeeld veel moeten weten over de regelgeving en wetten rond het behandelen van schadeclaims; een accountmanager van een automatiseringsbedrijf moet kennis opdoen van de ICT-wereld om naar behoren te kunnen functioneren. Cursussen en trainingen. Een aantal basisprincipes van accountmanagement kun je opdoen via de gelijknamige cursus.

Contacteer ons

cursus accountmanager
trainen
doorverbinden engels
telefonische verkoop
tolsma tankbouw
cursus gastvrijheid
telefoneren
telefonische acquisitie
telefonische verkoop tips
slagkracht betekenis
telefoongesprek engels