tolsma tankbouw


Tolsma Tankbouw Aksos Accountants.
Home Cases Tolsma Tankbouw. Tolsma Tankbouw is een innovatief bedrijf dat in de afgelopen 20 jaar een betrouwbare en solide reputatie heeft opgebouwd in het ontwikkelen, produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige brandstoftanks. Duizenden tanks worden dagelijks door onze tevreden afnemers gebruikt.
Brabant Groep.
De Heerenveense producent van brandstoftanks heeft voor het laten stralen en primeren van haar EnergyTanks voor Straco gekozen. Hemelsbreed liggen de twee Heerenveense bedrijven dicht bij elkaar. Brabant Groep Nieuws informeert bij Jorn Tolsma, engineer bij Tolsma Tankbouw, naar de samenwerking met Straco.
Tolsma Tankbouw B.V. Oozo.nl.
De besloten vennootschap Tolsma Tankbouw B.V. is gevestigd op IJzerweg 1C te Heerenveen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01073194 en is gelegen in Nieuweschoot in de gemeente Heerenveen. Bij Tolsma Tankbouw B.V.
Werken bij Tolsma Tankbouw b.v? Solliciteer direct! Jobbird.com.
Terug naar vorige pagina. 0 beoordelingen met gemiddeld een 8.0 Tolsma Tankbouw b.v. Plaats een review. Tolsma Tankbouw b.v. Heerenveen Aantal medewerkers. Wie zijn wij? Tolsma Tankbouw BV is specialist in het bouwen van hoogwaardige opslagtanks en marktleider in het bouwen van IBCs.
Tolsma Tankbouw B.V. in Heerenveen Metaalbewerking Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Onze bezoekers over Tolsma Tankbouw B.V. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Reviews over Tolsma Tankbouw B.V. Hoe is deze score opgebouwd? Geplaatst op 26 apr. Gerelateerde bedrijven Tolsma Tankbouw B.V.
Tolsma Tanks Opslagtanks met meer capaciteiten.
Voor de opslag van bijvoorbeeld afgewerkte olie ontwikkelde Tolsma de EnergyTower, een stationaire tank/lekbakcombinatie die weinig vloeroppervlak nodig heeft en daarom veel in productieruimten en werkplaatsen wordt toegepast. Ook geschikt voor diesel. Tolsma levert en installeert ook de kunststoftanks van Kingspan.

Contacteer ons

cursus accountmanager
trainen
doorverbinden engels
telefonische verkoop
tolsma tankbouw
cursus gastvrijheid
telefoneren
telefonische acquisitie
telefonische verkoop tips
slagkracht betekenis
telefoongesprek engels