trainen


Trainen 6 definities Encyclo.
Trainen wordt in de Van Dale gedefinieerd met twee betekenissen: stelselmatig oefenen in een tak van sport en oefenen in een bepaalde vaardigheid. Iemand die vaak hardloopt, zal na een bepaalde tijd steeds beter gaan hardlopen, of iemand die veel sudoku's' oplost zal dit steeds sneller kunnen doen. Het trainen van vaardigheden buiten de sp.
Trainen op hartslag.
Hartslagzones worden ingedeeld naar een bepaald percentage van de maximale hartslag. Trainen op hartslag is voornamelijk geschikt voor duursporten zoals wielrennen, hardlopen en schaatsen. Verander de omstandigheden niet te vaak, zodat je goed op de juiste hartslag kunt trainen. Nadelen van trainen op hartslag.
trainen WikiWoordenboek.
Het woord trainen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd trainen herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitletrainenoldid3432820.:
KNVB Jeugd GeuzenMiddenmeer spreekt zich uit op ALV.
Niet trainen ook al is het door schoolverplichtingen betekent een reserverol in het weekend. Zo'n' club wil GeuzenMiddenmeer niet zijn en het jeugdbestuur zal daarover zeker in gesprek gaan met de trainer. Op de vraag of ze zelf niet de jongste jeugd zouden willen trainen, steken twee meisjes hun hand op.
Fitness accessoires en klein fitness om thuis te trainen.
Met deze kleine producten kun je eenvoudig thuis jouw fitness oefeningen uitvoeren. Of je nu betere buikspieren, armspieren of allerlei spiergroepen wilt trainen, het is mogelijk met de klein-fitness spullen van Fitnessdelivery. Kracht l Gewicht 97. Yoga l Pilates 94.
Onderarmen trainen: tips en oefeningen Fitguide.nl.
Onderarmen zijn dé ondergeschoven spiergroep. En de meeste mensen die hun onderarmen trainen, trainen ze bovendien verkeerd, of in elk geval niet compleet. In dit artikel alles over het belang van sterke onderarmen en de in onze ogen beste oefeningen daarvoor.
Hoeveel sneller ga je door goed te trainen? ProRun.nl.
Het trainingseffect kan snel bereikt worden in enkele weken of maanden. Het verdwijnt ook weer snel bij beëindiging van de training. De belangrijkste factor bij de training is de intensiteit. Om een zo groot mogelijk effect te bereiken dient men in de buurt van de maximale hartfrequentie HRmax te trainen.
Trainen in het Wild'met' 5 simpele oefeningen Yakult.
Geen sportschoolabonnement of ingewikkelde fitnessapparatuur, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht. En het liefst lekker buiten. Luxe apparatuur en allerlei ingewikkelde fitnessattributen maken plaats voor trainen in de buitenlucht met simpele middelen als een springtouw, wat handgewichten of helemaal niets.
Trainen Wikipedia.
Trainen kan voor verbetering zorgen door lichamelijke of geestelijke adaptiviteit van mensen of dieren. Bij het trainen, in ieder geval bij het trainen voor sport, zijn verschillende aspecten te onderscheiden die getraind kunnen worden waaronder techniek, conditie, tactiek en mentale training.

Contacteer ons

cursus accountmanager
trainen
doorverbinden engels
telefonische verkoop
tolsma tankbouw
cursus gastvrijheid
telefoneren
telefonische acquisitie
telefonische verkoop tips
slagkracht betekenis
telefoongesprek engels