taalcursus frans


Leer de Franse taal met de taalcursus Frans bij het NTI.
Home Talen Frans. Met de praktijkgerichte taalcursus Frans van NTI leer je de Franse taal. Tijdens de Franse lessen werk je aan jouw spreek en luistervaardigheid. Bij NTI studeer je op jouw moment, daarom leer je de cursus Frans waar en wanneer je maar wilt.
Alliance Française Rotterdam De nr.1 voor een cursus Frans.
Archief Select Month. Zoek in titel. Zoek in inhoud. Zoek in artiesten. Leave this field empty if you're' human.: Beter Frans spreken Lidmaatschap Examen Frans Cursus Frans membership Franse literatuur Cursus Zakelijk Frans Franse les Beter Frans leren French Courses.
Frans leren in Frankrijk met taalcursus Frans PLUS Taalreizen.
In Frankrijk kun je met PLUS Taalreizen Frans leren in de prachtige hoofdstad Parijs, de zonnige kustplaats Nice of de gezellige studentenstad Montpellier. Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen in Frankrijk ook DELF/DALF examencursussen Frans en taalcursussen zakelijk Frans aan.
Taalreizen, High School en College jaar INTERLANGUAGE.
Gun jezelf een voorsprong op anderen en volg een cursus Frans in Frankrijk, al dan niet in combinatie met een vakantie. En, wanneer je iets verder van huis wilt, kan je ook kiezen voor een taalcursus Frans in Montréal, Canada!
AF-Utrecht: franse taalcursussen voor iedereen.
Dan bent u bij de Alliance Française Utrecht aan het juiste adres! In september starten we in Utrecht, Zeist en Breukelen met cursussen op alle niveaus, ook conversatie, zakelijk Frans, literatuur, Delf training. Wij starten ook in januari en mei.
Taalcursus Frans Taaltraining op maat, zakelijk of technisch.
Bij The Square Mile kunt u een kwalitatief hoogstaande taalcursus Frans volgen. De taalcursus Frans wordt op maat gemaakt afhankelijk van het niveau van de deelnemers en het beoogde doel dat uiteindelijk bereikt dient te worden. Neem contact op Kies uw taal.
Frans leren in Canada met taalcursus Frans PLUS Taalreizen Plustaalreizen.
Naast het volgen van een standaard of intensieve taalcursus Frans is het in Montreal ook mogelijk om werkervaring op te doen. Je volgt dan eerst een taalcursus van minimaal 12 weken en kunt vervolgens voor hetzelfde aantal weken een werkvergunning krijgen.
Taalcursus Frans Taal Trainingen Twente.
Iedereen kan Frans leren, met dit uitgangspunt verzorg ik al jarenlang cursussen voor zowel bedrijven als particulieren op alle niveaus. Ik heb Franse taal en cultuur/letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en daarna heb ik me toegespitst op trainingen op maat. Tevens organiseer ik talenreizen naar Frankrijk. Tel: 06-11 16 35 95. Taal Trainingen Twente. Taalcursus Nederlands en NT2.
Cursus Frans voor beginners, stap voor stap Frans leren LOI.
Voor wie Frans wil leren of zijn of haar kennis van de Franse taal wil opfrissen, is de LOI-cursus Frans voor beginners een uitstekende keuze. Alles wat je leert tijdens de taalcursus Frans, kan gebruikt worden tijdens werk of vakantie.

Contacteer ons

zakelijk telefoongesprek engels
incompany opleidingen
commerciele vaardigheden
cursus commerciele vaardigheden
Cursus Verkoop
commerciele vaardigheden training
klantgericht telefoneren training
verkoopcursus
training gastvrijheid
telefonische verkooptraining
training telefoniste