training telefoniste


De telefoniste/receptioniste als visitekaartje van de organisatie.
Daarnaast ondersteund de telefoniste / receptioniste ook vaak het management. De functie van telefoniste / receptioniste is daarmee veelomvattend. Om de functie goed uit te kunnen voeren zal de receptioniste / telefoniste zowel technisch als sociaal vaardig dienen te zijn, maar ook kunnen multi-tasken, organiseren en stressbestendig zijn. Een goede reden dus om haar goed voorbereid te laten zijn op haar taak. Tijdens de praktische training De telefoniste/receptioniste als visitekaartje van de organisatie staan we stil bij zowel de technische als de menselijke kant van het vak, aan de orde komen bijvoorbeeld: empathie, hart voor de klant, stemgebruik, opnemen en doorverbinden, telefoonnotities maken, omgaan met onbereikbare collegas, interne onbewuste tegenwerking, etc.
5 Receptioniste Telefoniste trainingen cursussen Edubookers.com.
Vind mijn training! Keurmerk / PE-punten. Categorie Secretarieel Administratief. Hobby Vrije Tijd. Productie, Techniek Bouw. Onderwerp Receptioniste Telefoniste. 5 Receptioniste Telefoniste trainingen cursussen. 1 dag 2. 9 dagen 2. 10 dagen 1. Beste Opleider 2013 1. Beste Opleider 2014 1.
Cursus: Training De professionele telefoniste en receptioniste Springest.
De training De Professionele telefoniste en receptioniste is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de efficiƫnte en klantgerichte opvang van inkomend telefoonverkeer en ontvangst. Specifiek voor frontofficemedewerkers eerste opvang zoals telefonisten en secretaresses die de telefooncommunicatie begeleiden naar de backoffice inhoudelijke afhandeling.
Cursus Telefoniste / Receptioniste LSSO Compu Act Opleidingen.
U bent hier.: Telefoniste / Receptioniste. Cursus Telefoniste / Receptioniste in ons Open Leercentrum. Bent u op zoek naar andere LSSO cursussen? Klik dan hier. Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Enschede. Als telefoniste/receptioniste ben je het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt.
Telefoniste Cursussen Trainingen ROC.nl.
MBO Telefoniste / Receptioniste. Eindhoven, Rotterdam, Utrecht. Medisch Secretaresse 1 LSSO. Receptionist / telefonist Thuisstudie. Receptioniste / Telefoniste. Telefoniste / receptioniste. Telefoniste / Receptioniste LSSO. Telefoniste / Receptioniste LSSO. ROC Tilburg Cursussen. Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.
Telefoniste / Receptie / Baliemedewerker opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
Receptioniste / telefoniste. De functie Receptioniste / Telefoniste Een receptioniste / telefoniste is in iedere organisatie nodig, fulltime en parttime. De vraag naar een receptioniste / telefoniste is dan ook groot. Receptioniste opleiding De receptioniste en/ of telefoniste bepaalt de eerste en volgende indruk van de organisatie. De functie wordt steeds belangrijker: klanten verwachten professioneel gedrag. Richmond Training BV.
Trainingen en Opleidingen Zetacom.
Zetacom heeft een eigen Training Center om uw medewerkers te helpen bij het verkrijgen van de juiste vaardigheden. Hiermee optimaliseert u de bereikbaarheid van uw organisatie en realiseert u een grotere klanttevredenheid. Het Zetacom Training Center biedt trainingen aan op verschillende niveaus.
Wij verzorgen graag voor u een maatwerk receptioniste balietraining.
Receptie gastvrouw en balie training. Zoeken naar: Zoeken. De receptioniste gastvrouw uw visitekaartje van het bedrijf. Voor u op maat gemaakt. U bezoekt een organisatie en wordt alleraardigst ontvangen door de receptioniste of afdelingssecretaresse. Zij is hartelijk, vriendelijk en heet u welkom. Een welkom gevoel krijgen bij een warm ontvangst is het begin van goede zaken doen. De eerste indruk die de receptioniste achterlaat kan zij nooit meer over doen. Daarom is het van belang dat uw receptioniste en telefoniste weet hoe zij de technieken met haar eigen persoonlijkheid hoort toe te passen.
Training klantgerichte telefoniste / receptioniste Opleidingen, trainingen cursussen Intermediair.nl.
Zoek in artikelen. Training klantgerichte telefoniste / receptioniste. In deze training, speciaal voor telefonistes, receptionistes en baliemedewerkers, leer je hoe je jezelf en je organisatie prettig professioneel' presenteert aan alle bellers en bezoekers. Je ontwikkelt communicatietechnieken om klantvriendelijk en efficiƫnte gesprekken te voeren en de rust te bewaren op drukke momenten.

Contacteer ons

zakelijk telefoongesprek engels
incompany opleidingen
commerciele vaardigheden
cursus commerciele vaardigheden
Cursus Verkoop
commerciele vaardigheden training
klantgericht telefoneren training
verkoopcursus
training gastvrijheid
telefonische verkooptraining
training telefoniste